Telf. 911 266 296


Óptiques Associades

Les nostres promocions, compromis i serveis


LES NOSTRES PROMOCIONS

                                     

Per que volem que els nostres dos valors principals EXCEL·LÈNCIA I TRANSPARÈNCIA estiguin sempre presents en cadascuna de les nostres accions, t'expliquem tots els nostres serveis i els compromisos que adquirim amb tu:


EXAMEN VISUAL COMPLET I TOTALMENT GRATUÏT
A MIOPTICO sabem que una de les teves principals preocupacions quan acudeixes a un establiment òptic és la teva salut visual per això els nostres òptics-optometristes et realitzen un complet examen visual de forma totalment gratuïta.

SATISFACCIÓ TOTAL, GARANTIA D'ADAPTACIÓ DE TRES MESOS
Per que estem segurs que els nostres productes compleixen les expectatives dels clients mes exigents t'oferim una garantia d'adaptació de tres mesos als teus vidres progressius i sinó t'adaptes te'ls canviem.

ASSESSORAMENT ESTÈTIC
L'equip de professionals que trobaràs a MIOPTICO t'assessorarà segons la teva fisonomia i preferències de les muntures que mes t'afavoreixen i dels vidres que millor s'adapten a les teves necessitats.

MANTENIMENT GRATUÏT
Mantenim i netegem les teves ulleres de forma gratuïta.

FINANÇAMENT FINS A EN 24 MESOS SENSE INTERESSOS*
Ara pots pagar les teves ulleres graduades fins en 24 mesos sense cap tipus de comissió ni interès.
*Finançament subjecte a aprovació per part de l'entitat bancària.
 


ASSEGURANCES GRATUÏTES

ULLERES GRADUADES

2 anys de garantia contra defectes de fabricació. Segur de trencament d'un any.

MUNTURES GRADUADES:

Si la teva muntura graduada es trenca durant els 12 mesos posteriors a la compra, presentant-la a MIOPTICO, te la reparem al 50% del seu preu de venda al públic en el període indicat. Cas d'estar descatalogada, te la substituïm per un model similar a la meitat del seu preu de venda al públic.

VIDRES GRADUATS:

Cas de trencament d'algun dels teus vidres graduats durant els 12 mesos posteriors a la compra, a MIOPTICO t'ho reemplacem a la meitat del seu preu de venda al públic per un vidrel idèntic. Aquesta assegurança s'aplica a tots els vidres, orgànics i minerals.
• No s'aplica al cas d'esgarrapades o ratlladures dels vidres.
• Les assegurances de trencament de muntures i vidres no s'apliquen a ulleres  premontadas.

GARANTIA D'ADAPTACIÓ A LA NOSTRA GRADUACIÓ DE 3 MESOS PER AlS TEUS VIDRES

Si en un període de 3 mesos des de la data de compra no t'adaptes als teus vidres, et seran reemplaçats per altres vidres sempre que estiguin en perfecte estat.

Aquesta garantia només és extensiva a les faltes d'adaptació a la nostra graduació o geometria del vidre i no a altres tractaments, índexs o materials de les lents. El client abonarà la diferència en aquests últims casos de reemplaçament.

ASSEGURANÇA GRATUÏTA NENS EVOLUTION

MIOPTICO canvia gratis els vidres dels teus fills menors de 12 anys tantes vegades com sigui necessari, per canvis de graduació durant els dotze mesos posteriors a la compra, per a qualsevol dels parells d'ulleres adquirits en la mateixa compra. Les compres que inclouen aquesta assegurança abasta les compres sota l'oferta 2x1 i en les quals tots els equips es destinin a menors de 12 anys.


LENTS DE CONTACTE

ASSEGURANÇA REPOSICIÓ LENTS DE CONTACTE CONVENCIONALS

Pots reposar les teves lents de contacte no d'un sol ús, per qualsevol causa, al 50% del seu preu de venda al públic, en els tres anys següents a la primera compra, tantes vegades com sigui necessari.

PAGAMENT FINS A EN 1 ANY - Sense interessos ni comissions.

Consulta les condicions en el teu establiment.

Les nostres assegurances gratuïtes, en cap cas afecten a la garantia legal  obligatòria de 2anys conforme al RDL1/2007 davant la falta de conformitat dels productes amb el contracte.

Porque queremos que nuestros dos valores principales EXCELENCIA TRANSPARENCIA estén siempre presentes en cada una de nuestras acciones, te explicamos todos nuestros servicios y los compromisos que adquirimos contigo: