Telf. 911 266 296


Óptiques Associades

Lents oftàlmiques


Actualment les lents graduades es fabriquen en tres materials:

                                                                                                                                                                                                                     
Orgànic

Material compost de polímers orgànics. Causa de la seva baixa densitat són lents més lleugeres que les lents minerals encara que en contrapartida són més toves i en conseqüència més propenses a ratllar-se. Això es soluciona en l'actualitat amb tractaments enduridors que col·loquen una pel·lícula de material resistent al ratllat sobre la seva superfície.


Mineral

Les lents minerals estan compostes fonamentalment per Sílice fos amb òxids metàl·lics com de Titani, el de Bari, Sodi, etc. presenten una notable duresa i resistència al ratllat. Per contrapartida són més pesades que les lents orgàniques causa de la seva major densitat i són poc resistents als impactes.


Policarbonat

Les lents oftàlmiques de Policarbonat van arribar al mercat a la fi dels anys 70 i inicialment es van utilitzar per a lents de seguretat. Comparativament la resistència a l'impacte d'una lent de Policarbonat de gruix de centre 1.5 mm és més de 50 vegades superior a una lent orgànica d'iguals característiques. No obstant això la resistència a l'abrasió de les lents és molt inferior a la del material orgànic necessitant sempre l'aplicació d'una capa protectora. Les lents de Policarbonat posseeixen una densitat inferior a la de l'orgànic i absorbeixen totalment la radiació ultraviolada fins a 380 nm. Tenint en compte totes aquestes propietats, les lents de policarbonat són aconsellables per a nens i esportistes i per a persones que vulguin millorar l'estètica de les seves lents reduint el seu espessor.MIOPTICO només confia en els millors fabricants de lents, per aquest motiu els nostres principals proveïdors són Essilor i Hoya.

Essilor és el líder indiscutible en el sector òptic a tot el món. El seu vaixell insígnia -Varilux- és la lent progressiva de referència a nivell mundial. De fet, una de cada 4 lents progressives que es comercialitzen és Varilux i, en total, són ja més de 400 milions de lents venudes.

Crizal UV és el tractament antireflector més avançat i complet del mercat. Amb aquest tractament els usuaris de lents podran dir adéu als 5 enemics de la claredat de visió i podran experimentar una visió sense reflexos, pols, aigua, esgarrapades i empremtes. La gamma Crizal té diferents opcions per satisfer a tots els usuaris segons la seva necessitat. Ara la protecció UV està disponible a tota la família Crizal UV, per a una protecció diària contra els raigs UV. I descobreix l'última novetat de la família Crizal UV: Crizal Prevencia, lents que filtren de manera selectiva la llum perjudicial (blau-violeta i UV) al mateix temps que deixa passar la llum útil. Bloqueja el 20% de la llum blau-violeta nociva, reduint en un 25% l'índex de mort cel·lular en la retina i proporciona 25 vegades més protecció als raigs UV que si no portessis res gràcies al Factor de Protecció Solar per als Ulls.

Varilux la primera lent progressiva al món es va inventar fa més de 50 anys i s'ha consolidat com a líder mundial en lents progressives. Compta amb una àmplia plataforma de dissenys, oferint un tipus de lent per a cada usuari segons les seves necessitats visuals i la seva activitat. A més, la plataforma de lents Varilux evoluciona i avança amb les noves tecnologies. La confiança que ofereix Essilor al consumidor es basa en 3 eixos: investigació, desenvolupament i innovació.


                 

Hoya ha aconseguit la fama mundial gràcies al desenvolupament i fabricació de lents oftàlmiques i tècniques de tractament així com muntures i serveis interactius.
Les lents monofocals estan disponibles en diferents dissenys. Li presentem tota la gamma:
Hilux Esfèric: disseny amb una sola base de curvatura. Els raigs que estan propers al centre òptic focalitzen en retina, els que entren per la perifèria pateixen distorsió.
Nulux Asférico: lents les corbes base es van aplanant cap a les vores obtenint així una lent més plana. També els rajos que entren per la perifèria de la lent focalitzen en retina.
Nulux EP doble Asférico: dissenyat i fabricat segons la tecnologia Freeform, permet que sigui quin sigui el lloc d'entrada del raig a través de la lent, aquest focalitzi en retina, proporcionant així la visió més nítida i natural.
Nulux Active Asférico vertical: dissenyat per oferir el reforç funcional que necessita qualsevol usuari, bé per la varietat de distàncies a les que treballen o bé perquè comencen a necessitar petites addicions a causa del començament de la presbícia. L'últim en dissenys progressius per cobrir totes les necessitats dels usuaris.
Hoyalux Aneu MyStyle: La lent progressiva més avançada i personalitzada de HOYA.
Hoyalux iD InStyle: una nova generació de lents progressives que garanteix la màxima estabilitat i la visió més àmplia i còmoda.
Hoyalux iD LifeStyle: lent progressiva amb una òptima relació qualitat / preu. Hoyalux Summit Pro / CD TrueForm: l'última Tecnologia de Fabricació en els dissenys clàssics d'Hoya.
Hoyalux Summit Pro: el disseny que confereix una adaptació fàcil i un ràpid processament de la informació visual.
Hoyalux Summit CD: Lent progressiva especial per muntures petita, dissenyada per a aquells usuaris que es preocupen especialment per la moda.
Hoyalux Wide: un concepte de progressiu que li permet recomanar un àrea de prop més àmplia.