Telf. 911 266 296


Óptiques Associades

Politica de privacitat
Política de Privacitat

Tractaments de Dades de Caràcter Personal
 

A MIOPTICO GROUP, S.L. estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privadesa de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

En compliment del que es disposa en la Llei 15/1.999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que totes les dades que ens proporcionis a través de l'ordre de comanda i/o la subscripció a les newsletters de domini, seran incorporats en una base de dades propietat de MIOPTICO GROUP, S.L., amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per remetre't informació sobre productes i serveis comercialitzats per MIOPTICO GROUP, S.L., així com per a l'enviament de promocions comercials d'altres empreses relacionades amb els sectors que puguin ser del teu interès.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per MIOPTICO GROUP, S.L. o altres empreses acuradament seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a mi-optico.com ( MIOPTICO GROUP, S.L.). Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedits en cap cas a les empreses anunciants.

Tret que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En ell caso de no subministrar totes les dades benvolgudes com a necessaris, MIOPTICO GROUP, S.L. podrà, depenent del cas, no cursar la teva comanda.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a això,pots:

- enviar una comunicació escrita a MIOPTICO GROUP, S.L. (ref LOPD), Antonio Cavero, 74. 28074 Madrid adjuntant una fotocòpia del teu DNI 

- o bé enviar un missatge servicio@mi-optico.com amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i nombre de client juntament amb la(s) frase(s) NO VULL REBRE PUBLICITAT DE mi-optico.com i/o NO VULL REBRE PUBLICITAT D'ALTRES EMPRESES.

Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis a contactar-nos.