Telf. 911 266 296


Óptiques Associades

Devolucions


A MIOPTICO volem que realitzis les teves compres amb plena satisfacció per això disposes de 30 dies naturals des de la data de recepció per efectuar les teves devolucions.Per realitzar una devolució, contacta amb nosaltres a través de servicio@mi-optico.com indicant en assumpte DEVOLUCIÓ i explica'ns  perquè vols realitzar la devolució. Et respondrem en un termini màxim de 24h indicant-te totes les dades necessàries perquè puguis realitzar la teva devolució fàcilment.


Una vegada haguem rebut la teva devolució, procedirem al canvi sol·licitat o a l'abonament de la teva comanda a través del mateix mètode de pagament que vas utilitzar per fer la comanda.


Condicions de devolució:

El producte ha d'estar en perfecte estat. El paquet no pot estar ni obert, ni manipulat.  El termini per realitzar la devolució és de 30 dies naturals des de la data de recepció de la teva comanda. Les despeses d'enviament de la devolució són a càrrec del client. Excepte prova en contrari, s'entendrà que els productes són conformes amb el contracte sempre que compleixin els següents requisits:

1.-S'ajustin a la descripció realitzada pel venedor i posseeixin les qualitats del producte que el venedor hagi presentat al consumidor i usuari en forma de mostra o model.
2.-Siguin aptes per als usos al fet que ordinàriament es destinin els productes del mateix tipus.
3.-Presentin la qualitat i prestacions habituals d'un producte del mateix tipus que el consumidor i usuari pugui fundadament esperar, tenint en compte la naturalesa del producte.