Telf. 911 266 296


Óptiques Associades

Seguretat al pagament


Pots realitzar la teva compra de lents de contacte pagant amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, MasterCard, Visa dèbit), amb PayPal, o a través de transferència bancària.


Amb l'objectiu de donar la màxima seguretat al procés de compra, s'utilitza un sistema de pagament segur: l'intercanvi xifrat de dades mitjançant protocol SSL de fins a 256 bits. El nostre servidor codifica tota la informació personal garantint la privadesa i seguretat de la teva transacció.


La nostra empresa compleix amb  la llei orgànica 15/1999 (*LOPD) per poder garantir el correcte nivell de seguretat en la teva compra de reposició de lents de contacte.


MIOPTICO group, s.l. es reserva el dret de retenir qualsevol comanda per raons de seguretat, en aquest cas s'informarà als clients afectats. També es reserva el dret de cancel·lar una comanda si considera que no pot verificar la informació d'enviament i facturació.


Els preus mostrats són sempre preus de venda al públic, amb tots els impostos inclosos.Totes les nostres transaccions financeres de llocs web es manegen a través del nostre proveïdor de serveis de pagament, Paypal i TPV Virtual Sabadell.  Els seus detalls del pagament s'emmagatzemen pels nostres proveïdors de serveis de pagament i no en nostre lloc web. Només ha de proporcionar la seva informació personal a Paypal i TPV Virtual Sabadell després de revisar la política de privadesa de Paypal (disponible en www.paypal.com)i TPV Virtual Sabadell. Compartim informació amb PayPal solament en la mesura necessària per a les finalitats de processar els pagaments que realitzi a través de la nostra pàgina web.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres enviant un correu a servicio@mi-optico.com o truca'ns al 911 266 296.